Ny borger i Øster Tørslev

Velkommen til Øster Tørslev

Øster Tørslev er en landsby med godt 900 indbyggere. Byen er placeret 18 km nord for Randers og ca. 20 km syd for Hadsund.

I Øster Tørslev er der gode handlemuligheder blandt andet i form af købmand, byggemarked, gårdbutikker og pizzaria.

Vi kan tilbyde skønne naturoplevelser for hele familien, blandt andet vores flotte natursti, som bliver flittigt brugt af både store som små. Vi har også bålhytte, som kan benyttes frit i et dejligt naturområde.

For børnefamilien kan vi tilbyde dygtige dagplejere og kombineret vuggestue- og børnehave. Vi har folkeskole fra 0. til 9. klasse med tilhørende skolefritidsordning til og med 2. klasse.

Til de unge mennesker tilbydes der ungdomsskole- og klub flere gange om ugen blandt andet med diskotek.

Sport er godt!  Idrætsforeningen, som blandt andet benytter Hallen i Øster Tørslev, tilbyder mange aktiviteter såsom fodbold, håndbold, zumba, spinning, badminton, bordtennis, gymnastik og meget mere. Desuden kan der spilles tennis på udendørsbane.   For dem der vil styrketræne har vi også motionscenter.

Man kan også vælge at svinge sig i sadlen, Øster Tørslev huser ikke mindre end 2 rideskoler.

Til fest: Skal det være nemt og flot, kan Øster Tørslev selskabslokalerne & Dinèr Transportable” danne rammen om din næste fest.

For den ældre generation har vi en aktiv pensionistforening, der tilbyder alt fra krolf, petangue til edb-kurser og meget mere.

Sammehold!  Borgerforeningen i byen består af bestyrelsen og en masse frivillige hjælpere. Vi nyder godt af arrangementer som forårsfest, Sankt Hans, Sommerfest og juletræsarrangement.

Vi har desuden et væld af andre tilbud og aktiver, blandt andet kan nævnes: genbrugsplads, gode busforbindelser til Randers, attraktive byggegrunde, plejehjem og kirke, jagtforening, knap 10 km til Golfklub, 10 km til strand og 10 km til lystbådehavn og lystfiskeri.

Vi har rigtig meget at tilbyde i Øster Tørslev!! Kom blot nærmere :o)

Øster Tørslevs ry – en virksom by